BUKTA NACH - TORSDAG - DUNBARROW

Bilde
Event info
 • Thursday 21 July 2022
 • 23:00 - 03:00
 • Konsertstart: 23:30

Amtmandens Eftf.
Grønnegata 83
Tromsø

Åpne i google maps

Description

𝐊𝐎𝐍𝐒𝐄𝐑𝐓𝐒𝐓𝐀𝐑𝐓: kl 23:30

Billettpris m/ festivalpass: 180kr + avg.
Billettpris u/festivalpass: 275kr + avg.

Billetter legges ut mandag 6. juni kl 12:00.

∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷∷

𝐃𝐔𝐍𝐁𝐀𝐑𝐑𝐎𝐖
Dunbarrow er fem haugalendinger som gjennom et tiår har smidd sammen sitt eget karakteristiske uttrykk innenfor tungrocken. Med inspirasjon fra upolerte demo-taper fra 70-tallet og svensk throwback-rock fra 2000-tallet, konstruerer Dunbarrow hardtslående låter utført med en listighet som evner å både fenge og overraske.

Resultatet er proto-doom med dystre tekster inspirert av europeisk folklore og riff som går fra det bredbeinte til det listige. Fra Pentagram og Black Sabbath, til Quicksilver Messenger Service og Pentangle. I september 2018 slapp bandet plata "Dunbarrow II" på California-labelen RidingEasy Records (Here Lies Man, Electric Citizen, Monolord). Plata har høstet strålende kritikker, og er en verdig oppfølger til den kritikerroste debutplata fra 2016. I årene som har gått har bandet turnert i Norge og Europa i tillegg til å varme opp for band som Uncle Acid & the deadbeats og Brant Bjork. I mai 2021 kommer bandets tredje fullengder” Dunbarrow III”

Tickets

 • Ordinær Billett
  kr 275,00
 • Billett Festivalpass
  Dersom du har festivalpass til Buktafestivalen får du inngangsbillett til Bukta Nach til rabattert pris. Uten fremvist festivalbånd ved ankomst, vil billetten din ansees som ugyldig.
  kr 190,00
 • Choose tickets and finish